Ben jij die betrokken projectleider bodem die wij zoeken?

Wij zijn opzoek naar een projectleider bodem met brede kennis. Een creatief persoon, die binnen een team goed kan samenwerken. Je hebt een positieve instelling en met jouw gezonde verstand verlies je het belang van de klant niet uit het oog. Jouw kennis en ervaring op het gebied van project- en procesmanagement speelt een belangrijke rol binnen de bodem projecten. Ook acquisitie en relatiebeheer behoort tot jouw takenpakket. Je bent betrokken en voelt je thuis in een informele werkomgeving.


Jouw profiel
Jij beschikt over een HBO- of academisch werk- en denkniveau in de richting van milieukunde, civiele techniek of vergelijkbaar. Daarnaast beschik je over minimaal 1-2 jaar relevante werkervaring. Affiniteit met kennis van andere omgevingsaspecten is een pré.


Vaardigheden:

  • je beheerst de Nederlandse taal en communiceert goed en gemakkelijk.
  • Je bent handig met computers, apparatuur en beheerst Word, Excel.
  • Je bent op de hoogte van technische en juridische actualiteiten op jouw vakgebied en de wet- en regelgeving.
  • Je hebt kennis en ervaring met de protocollen BRL-SIKB 1000/2000 en 6000.
  • Je hebt kennis van bodembeleid.
  • Je bent gemotiveerd, commercieel en ondernemend.Jouw taken

Je draagt zorg voor de correcte uitvoering van eigen projecten, vanaf de offerteaanvraag tot en met de eindrapportage. Je bent verantwoordelijk voor de voortgang en kwaliteit van het werk en fungeert als aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Je bewaakt de kwaliteits en veiligheidsaspecten en bent in staat de veldgegevens en analyses te interpreteren. Tevens ben je mede verantwoordelijk voor het op peil houden van de werkvoorraad. Je gaat met ervaren collega's mee naar relaties maar bezoekt deze ook zelf.


wat bieden wij

Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief, in een informele werksfeer. Daarnaast bieden wij marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Ben je geïnteresseerd stuur ons dan je motivatiebrief en CV naar tberendsen@deklinker.com of neem je telefonisch contact op met, de heer Tom Berendsen (06 - 13583770).